Loimun vastaavan ohjaajan rekrytointi

Haemme Rovaniemellä sijaitsevaan Loimun toimintayksikköömme vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Loimu on mielenterveyskuntoutujille suunnattu palveluasumisen toimintayksikkö, joka sijaitsee Viirikankaalla. Palveluasumista tuotetaan asukkaille tavanomaisessa asumisympäristössä nykyaikaisella palvelutuotteella.

Arjen asiakastyö on asiakkaiden ohjausta ja elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Lisäksi työ sisältää lääkehoidon toteuttamista. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella. Työ yksikössä on kaksivuorotyötä, mutta yksikön vastaavan ohjaajan työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen kello 8-16 välille.

Vastaavan ohjaajan työ on asiakastyön organisoimista ja sen varmistamista sekä henkilökunnan tukemista ja ohjausta arjen työssä. Lisäksi vastaava ohjaaja toimii yksikön lähiesimiehenä. Vastaavan ohjaajan työ on itsenäistä, jossa voi hyödyntää omaa osaamistaan yksikön arjen kehittämisessä. Lisäksi vastaava ohjaaja toimii osana Provesta Oy:n esimiestiimiä, joka tekee säännöllisesti yhteistyötä. Lisäksi esimiestiimissä panostetaan työn kehittämiseen ja esimiestyön osaamiseen.

Lisätietoja tehtävästä saa virpi.kokko@provesta.fi / p. 050 592 2594